Skip to main content

Toyota Proace Verso

Shuttle RC21

2,0 D-4D manual

Toyota Proace Verso je všestranne využiteľná, priestranná a flexibilná, je to skvelý dopravný prostriedok na prepravu osôb. Vďaka spoľahlivosti Toyoty, ktorá zaručuje pokoj na duši, v sebe spája priestor dodávky s komfortom, kultivovanosťou a pohodlnými funkciami osobného automobilu.

PROACE Verso je mimoriadne všestranný mikrobus, v ktorom môže cestovať pokojne celá vaša rodina vrátane starých rodičov a bratrancov. Veľké množstvo konfigurácií sedadiel umožňuje rôzne usporiadanie priestoru vo vnútri tohto pohodlného a bezpečného vozidla.

  • Až 9 miest na sedenie
  • Maximálny objem batožinového priestoru bez 2. a 3. radu vo verzii L2: 4 554 l
  • Rad inovatívnych riešení a technológií pre zlepšenie pohodlia a bezpečnosti

 

106 kW
biela

– Predné hmlové svetlomety – Vnútorné spätné zrkadlo s automatickou clonou – Senzor dažďa (automatická aktivácia stieračov) – Senzor šera (automatická aktivácia svetiel) – Vonkajšie bočné ochranné lišty lakované v čiernej farbe – Osvetlenie batožinového priestoru po ľavej strane – Nárazníky – predný a zadný lakované vo farbe karosérie (L1)/ zadný vo farbe karosérie nelakovaný (L2) – 2. a 3.rad okien – so slnečnou clonou, priepustnosť svetla 30 % – 16″ oceľové disky kolies + celoplošné kryty kolies – 17″ oceľové disky kolies + celoplošné kryty kolies – štandard pre motor 2.0 D4D 180 – Vonkajšie spätné zrkadlá lakované v čiernej farbe – Horná odkladacia schránka pred spolujazdcom – uzatvorená (pre formát A4) – Krátka anténa – 12V zásuvka na palubnej doske/ v odkladacej schránke/ v zadnej časti vozidla (2. a 3. rad, batožinový priestor) – 4 basové a 4 výškové reproduktory (100 W) – Látkové čalúnenie tmavošedej farby – Akustické čelné sklo (pohlcujúce hluk) – Paket sedadiel BUSINESS 8 miest: 1. rad: predné sedadlo vodiča s lakťovou opierkou, výškovo nastaviteľné a s reguláciou bedrovej opierky, jednoduché sedadlo spolujazdca s lakťovou opierkou, 2. a 3. rad: trojmiestna dvíhacia a sklopná lavica delená v pomere 2/3 (vľavo) a 1/3 (vpravo) inštalovaná do podlahových úchytov, 2 rada so systémom uchytenia ISOFIX – Prepážka za 3.radom sedadiel zabezpečajúca batožinu – Obloženie interiéru plastovými panelmi – Parkovacie senzory vzadu – Vonkajšie spätné zrkadlá – elektricky ovládané, sklopné a vyhrievané – Paket Cool (strana 7)
manuálna klimatizácia v prednej časti vozidla s doplnkovou klimatizáciou v zadnej časti vozidla so stropným rozvodom a osvetlením – multifunkčná strecha (ovládanie kúrenia a klimatizácie) – stropné osvetlenie (v 2. a 3. rade) a doplnkové čítacie lampičky – systém Smart Entry – vonkajšie kľučky vo farbe karosérie s chrómovaným detailom – vyhrievanie predných sedadiel – zadné parkovacie senzory – elektrochromatické vnútorné spätné zrkadlo

This site is registered on wpml.org as a development site.